MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a Arıtaş Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız’a destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Arıtaş Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
Uzun araç konvoyu ile MHP Seçim Bürosu’na gelen kalabalığa seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Biz Afşin’e hizmet etmeye, biz Arıtaş Kasabası’na hizmet etmeye geliyoruz” dedi.
Yıldız, “Bizler dik duruyoruz ve bizler herkesin yanında duracağız. İnşallah 30 Mart’tan sonra yapacağımız icraatlar la tüm Afşin’imizin ve mahallelerimizin hizmetlerini yapacağız. Biz yerel yöneticiyiz, biz Pazar yerimizle uğraşacağız, yollarımızla uğraşacağız. Bizler üniversite sınavlarımızın burada yapılması için uğraşacağız, istihdam için uğraşacağız, Acıtaş’ımıza hizmet götürmek için uğraşacağız. Afşin’imizin bütün eksiklerini gidermek için çalışacağız. Bizim insanların görüşleriyle, fikirleriyle işimiz yok.Bunların bir tek politikaları kaldı, aman ha aman Sayın Başbakan Türkiye’nin başından gidiyormuş, aman buna sahip olun. Giderse gitsin Allah işini rast getirsin. Neden bunu söylüyorum. Afşin elden gitmiş, kimsenin haberi olmamışta ondan bize ne. Dün televizyonda Mahir Ünal konuşuyor, bize oylarınızı verin, hizmeti görün diyor. Sizlere iki kere oy verdi bu halk, ne gördüler, hiçbir şey. Bizler inşallah Allah’ın izniyle bu işin bittiğini görüyoruz. Anketlerde bunu gösteriyor, bütün veriler de bunu gösteriyor zaten. Ben Arıtaş’tan bizleri desteklemek için gelen hanımefendilere ve beylere teşekkür ediyorum. Sizin bu destekleriniz bu işin bittiğini gösteriyor zaten. Bizler yapacaklarımızı ortaya koyduk. Bundan sonrada partimize katılımlarımız devam edecek ve aşırı bir farkla sandıktan zaferle çıkacağız, biz bunlardan kesinlikle eminiz. Bizler sizlerin hizmetkarı olacağız ve başa değil ayağa geleceğiz.” dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bize bu desteği veren tüm Candemir ailesine ve bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah katılımlar devam edecek. Seçime çok az bir süre kaldı. Bizler siyasette edebimizle, konuşmalarımızla ve hizmetimizle ön plana çıkmak istiyoruz. Bizler Allah’ın izniyle sizlerin sayesinde bu seçimi alacağız ve kimseye sen bize oy vermedin diyerek ötekileştirmeyeceğiz kimseyi. Herkese hizmet edeceğiz, bizim amacımız Afşin’e hizmet etmek. Bizde bu yürek var.”  
Editör: Haber Merkezi