MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a Alemdar Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız’a destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Alemdar Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
Gelen vatandaşlara seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Çok değerli Alemdarlı hemşerilerim bizleri desteklemek için aramızda bulunuyorsunuz sizlere çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Seçime çok az bir vakit kaldı. Allah’ın izniyle sizlerin destekleriyle Afşin’de bir değişim yaşanacak. Bizler 125 günden beri kampanyamızı yürütüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak herkesi kucaklayarak ve Afşin’imize hizmet için yola çıktık. Afşin çok güzel bir seçime tanık oluyor, huzurlu, sevgi ve saygı içerisinde geçiyor. Bu süre içerisinde kimseyi üzmedik, kırmadık, kimsenin şahsiyetine dil uzatmaktık. Onlarda bizim kardeşlerimiz, sonuçta hepimiz Afşinliyiz, derdimiz Afşin milliyetçiliği. Yani dün başka partiye oy vermiş, bugün bizim aramızda, başımızın üzerinde yeri var. Tüm siyasi partiler birlik ve beraberlik içerisinde inşallah 30 Mart’ta Milliyetçi Hareket partisi altında olacak. Bizler buna inanıyoruz. 30 Marttan sonra herkes yüz yüze bakacak o yüzden, her şey Afşin için. Bizim birlik beraberlik içerisinde siyasetimizi Afşin için yapmamız lazım. ”dedi. 
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Milliyetçi hareket partisinin öyle geniş bir kalbi var ki, daha önce söylediğimiz gibi biz 30 Mart’ta tüm Afşin’in belediye başkanı olacağız. Seçimden sonra siyasi parti rozetimiz bir kenarda olacak ve ölene kadar Afşin çalışacağım. Ama belediye başkanlığım süresince kapımız sonuna kadar her ferde açık olacak, Afşin belediyesi halkın belediyesi olacak. Ben Alemdar’ımızdan partimize %95 oy bekliyorum. Çünkü adaylığımızdan bu tarafa bana en büyük destek gösteren beldemizden bir tanesidir. Allah onlardan razı olsun. Alemdarımızın bugünkü göstermiş olduğu coşkuya ve katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizler seçildiğimiz takdirde Alemdar belediyesindeki hizmetler devam edecek. Belediye binası aynen kalacak ve orada başkanımız hizmet etmeye devam edecek. Artık vurmayla kırmayla kesinlikle bir yere varamayız. 30 Mart’ta sandığı doldurarak Ak Partili arkadaşlara güle güle, siz yapamadınız MHP geldi diyeceğiz. Nezaket kuralları içerisinde seçime gideceğiz, sandıklarımıza sahip çıkarak. Sizler sağduyulu olun ve sandıklara sahip olun. İnşallah 30 Mart’ta en büyük hediyeyi Milliyetçi Hareket Partisine halkımız verecek.”
 
 
Editör: Haber Merkezi