Afşin’de, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından Nadır ilk ve Ortaokuluna bilgisayar laboratuvarı kuruldu. Daha sonra Türk Kızılayı Güngören Şube Başkanlığı tarafından ilçedeki okullara giyim yardımı yapıldı.

Nadır İlk ve Ortaokulundaki törende konuşan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, “Afşin’imize Güngören Kızılayı Şube Başkanlığı ve Yıldız Teknik Üniversitesi arasında bir yardım köprüsü oluşturuldu. Güngören Kızılayı Şube Başkanlığı tarafından ilçemizdeki okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize giyim yardımı yapıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından Nadır ilk ve Ortaokulumıza bilgisayar laboratuvarı kuruldu. Bu güzelliklere şahit olmak bizleri mutlu ediyor. Bu etkinlilerde emekleri bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Karahan, “Ülkemizin güzel bir ili, güzel bir ilçesindeyiz. Yıldız Teknik Üniversitesi yönetimi olarak daha önce 62 okulumuza bilgisayar laboratuvarı kurduk. Bunlardan biri de Afşin’deki Nadır İlk ve Ortaokulumuz oldu. Buradaki öğrencilerimizin internete kavuşması, teknoloji eğitimi almaları bizim için çok önemli. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizleri de mutlu ediyor. İnşallah okullarımıza bilgisayar sınıfı kurma yardımlarımızı devam ettireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de yardımlar için Güngören Kızılayı Şube Başkanlığına ve Yıldız Teknik Üniversitesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Afşin Genç Kızılay gönülleri okuldaki öğrencilerle çocuk oyunları oynadı.

Programa, Güngören Kızılayı Şube başkanı Erhan’tan, Kahramanmaraş İl Kızılay Şube Müdürü Mustafa Bal, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, Afşin Genç Kızılay gönülleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi