MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa ve Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşayan bayanlarla istişare toplantısı düzenledi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, belde gezileri ardından mahalle gezilerine başladı. Yıldız, mahalle sakinlerine büyük şehir yasasını anlattı.
İlk olarak Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaşayan bayanlara yönelik düzenlenen programda Yıldız, “Halkımızın bu coşkusu ve ilgisi bizleri çok memnun ediyor. Buraya gelerek bizleri ziyaret eden halkımıza partim ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Afşin’de milliyetçi hareket partisi Afşin belediyesini alacak ve bu iş burada bitecek. Afşin’den, köylerimizden ve beldelerimiz partimize gelerek bizlere destek sözü veriyorlar. Bu bizim 30 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağımızın bir işaretidir. Bizler halkımızla bir araya gelerek onlara Afşin için yapacağımız işleri anlatıyoruz ve halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Ben kendim adına hiçbir şey istemiyorum. Sizler oylarınızı kendiniz için vereceksiniz. Eğer sizler 10 yıldan bu tarafa Afşin için yapılan hizmetlerden memnunsanız oylarınızı gidin tekrar verin. 10 yıldan bu tarafa Afşin Belediyesi tarafından mahallenize bir çivi çakıldıysa oylarını gidin verin. Gaziosmanpaşa mahallesinde kaldırım yapıldıysa oy verin AK Partiye, çocuklarımız için bir park yaptılarsa götürün verin, taziye evi yaptılarsa götürün verin, bu bütün mahallelerimizde böyle. Bütün bu olumsuzluklara artık sizlerin dur deme vakti geldi. Sizlerin içinizden olan adayınıza sahip çıkmanız lazım.” dedi.
Pınarbaşı Mahallesi’nde ise şunları kaydetti:
“Seçime çok az bir zaman kaldı ve yapılan anketler, halkımızın bize olan ilgisi bu işin bittiğini gösteriyor. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta bu işin biteceğine inanıyoruz ve bu yolda güvenle, azimle yürüyoruz. Bu toplantıda bizlerle olan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum bizlerden desteklerini esirgemedikleri için. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sık sık halkımızla bir araya gelmek için bu tür toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantılarımızda halkımıza ilçemizin sorunlarını, mahallelerimizin sorunlarını anlatıyoruz ve bu sorunları çözmek için bütün gayretimizle çalışacağız. Pınarbaşı mahallemizde 10 yıllık dönemde ilgilenilmemiş, hizmetlerden mahrum kalan mahallelerimizden bir tanesi. Bizim artık bu gidişata dur dememiz gerekiyor. Biz geçmiş dönemde kime ve neden verdiniz diye sormuyoruz. Ama bu dönem hesap sorma zamanı geldi sizler için. Bu seçimde kendi oylarınızı kendileriniz için vereceksiniz. Afşin’in üzerine atılan 10 yıllık ölü toprağını kaldırmak için bizler mücadele ediyoruz ve burada en büyük görev Afşin’e düşüyor.”
 
 
 
Editör: Haber Merkezi