2022 yılı LGS de Özel Yıldız okullarından 90 soruda 1 yanlış yapan iki öğrenciyi kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER tertiplediği bir tören ile ödüllendirdi.

Törene okul idarecileri, öğrenci velileri ile birlikte derece alan iki öğrenci katıldı.

Tören sonrası yaptığı bilgilendirme toplantısında kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER ilçe genelinde 0,01-1 yüzdelik dilim aralığında 28 öğrencinin 11 tanesi bizim öğrencimizdir.

     Okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin hepsi özeldir. Velilerimiz bizlere en değerli can parelerini emanet etmektedirler. Biz bu sorumluluk bilinci ile gerek akademik gerekse de sosyal ve kültürel alanda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kazandığımız tüm başarılar sistemli ve planlı çalışmanın ürünüdür.  

     2022 LGS puan sonuçları bizlere çok az bir farkla Türkiye derecesini kaçırdığımız gösteriyor olsa da Elbistan sıralamasında ilk 28 öğrencinin 11 tanesinin bizim öğrenci olması yine okulumuzun başarılarını açıkça göstermektedir.

    Bugün okulumuzun medarı iftiharı olan bu iki öğrencimizi ödüllendirmek için bir tören düzenledik. Öğrencilerimin başarılarını tebrik ediyor, başarımızda katkı sahibi olan velilerimize ve öğretmenlerime teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi