MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin’e bağlı Hüyüklü Köyü’nde birlik, beraberlik ve istişare toplantısı düzenledi.
Hüyüklü Köyü’nde düzenlenen toplantıya MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk, MHP Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Ali Karslı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Hüyüklü köyümüzün her faaliyetinde bulunan ve içinizden bir arkadaşınızım. Ben sizlere yabancı değilim. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerinde MHP Afşin Belediye Başkan Adaylığımız açıklandığından bu tarafa yoğun bir şekilde ziyaretlerde bulunuyoruz halkla iç içe olmaya çalışıyoruz. Her gittiğimiz yerde de sayenizde bizi çok güzel karşılıyorlar ve ilgi gösteriyorlar bu konuda sizlere çok teşekkür ediyorum. Partimize ve şahsımıza ve büyük bir teveccüh var. 10 yıllık yönetimin Afşin’deki başarısızlığı ve Afşin’in köylerinin dışlandığı ve Afşin merkeze hizmetin gitmediği bir belediye anlayışı var. Ben içinizden biriyim ve bu yörenin ne sıkıntısı olduğunu bilen bir arkadaşınızım. Her köyün, her beldenin ve şehir merkezinin büyük sıkıntıları var. Hüyüklü bölgemizde bostancılık yapılıyor. Bunun reklamı ve tanıtımı yapılsa bu organik tarımımız gerçekten de ilerde ekonomiye katkı saylayacak bir değerimizdir. Bu bölgeye bir salça fabrikası kurulmuş olsa ve burada bir marka çıkartıp ürünlerimizi dağıtmaya başlasak hem halkımız faydalanır hem de bölgemiz kalkınır bizim projelerimiz arasında var bu yapılanma. Biz bunu yapacağız, bunda bir sıkıntımız yok. Bunların dışında Termik santrallerinden çıkan Gidya’mız var bizim, özellikle bostan ve çiçekçilik sektöründe tercih edilen bir gübre. Biz bu gübreyi tüm ovamızda bulunan teşvikçilerimize maliyetine vererek bu sektörde uğraşanlara vererek katkı sağlayacağız. “ dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bizim kaderimiz sürekli olarak gurbette çalışmak olmamalı. Bizim hedefimiz Bölgemizde iş imkanları sağlayarak gençlerimizi yurt dışına ve başka illerde çalışmalarını önlemektir. Bizim hedefimiz öncelikle Afşin’imizde işsizliği çözmektir. Burada bulunan üç köyümüzün ortasına gençlerimiz için spor kompleksi yapmak istiyoruz. Sizlerin vermiş olduğu desteklerle bu saymış olduğum şeylerin hepsini yapacağız.”
Program soru cevap şeklinde son buldu.
Editör: Haber Merkezi