Akademik ve sosyal-kültürel alanlarda kazandığı başarılar ile başarının markası olan Özel Yıldız'da 2021-2022 yılı henüz başlangıcında okul içinde yapılan çeşitli eğitim-öğretim faaliyetlerinde derece alan öğrenciler ödüllendirildi.
     Konu hakkında açıklama yapan kurucu-müdür Nurullah Çelebi Köker ülkemizi olumsuz etkilen ve iki yıl süren pandemi sonrasında planladığımız etkinlikleri gerçekleştirmek tarif edilmez bir değer oluşturmaktadır.
     Okulumuz başarıda markalaşmış bir eğitim kurumudur.  Bizler öğrencilerimizin gerek akademik alanda gerekse de sosyal kültürel alanlarda yetişmeleri için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ara tatil öncesi okulumuzda düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerde  dereceye giren öğrencilerimizi başarı belgeleri ile ödüllendirdik. Böylece okulumuzda ayrı bir heyecan oluşturmaktayız. Amacımız tüm öğrencilerimizin bu belgeyi almalarıdır. 
      Özel Yıldız akademik eğitim ile değerler eğitimini bütünleştiren bir eğitim kurumudur. Yaptığımız bu çalışmalarda derece giren öğrencilerimi tebrik ediyor, darısı diğer öğrencilerimiz için olmasını temenni ediyorum." Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi