MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Beyceğiz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, belde gezileri ardından mahalle gezilerine başladı. Yıldız, mahalle sakinlerine büyük şehir yasasını anlattı.
Yıldız, “Büyükşehir yasasıyla birlikte köylerimiz ve beldelerimiz Afşin’imizin Mahallesi haline geldi. Bu mahallerimizin içerisinde ihmal edilmiş, dışlanmış, hizmet görmemiş Afşin’imizin en büyük mahallesi Beyceğiz’dir. Biz Beyceğiz mahallemizin sorunlarını tamamen biliyoruz. Beyceğiz mahallemiz güneyden ısıalan bir mahalle, kat problemi olan bir mahalle, sokakları olmayan bir mahalle, alt yapısı olmayan ve içime suyu olmayan bir mahalle. Bu sorunlar hep ihmal edilmiş ve gerekli hizmeti alamamış bir mahalledir Beyceğiz Mahallesi. Bu problemin hiçbiri aşılmayacak bir problem değildir. Sizler AK Partiyi iki dönem boyunca desteklediniz ama onlar sizleri hep dışladı. Ben bu noktada şunu söylemek istiyorum. Sizler geçmiş dönemde vermiş olduğunuz oyları zannettiniz Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a gitti. Ama burada bulunan Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın temsilcileri sizlerin oylarının değerini hiçbir zaman bilmedi. Oy verirken sandık başında şunu sormalı insan kendine, benim belediye başkanım kim, sorunlarımızı bilen kim, benim susuzluğumu bilen kim, benim işsizimi bilecek kim. eğer sizlerin karşınızda muhatap yoksa, siz ulaşamıyorsanız oylarınız böşa gitmiş demektir. Oysa desteklediğiniz adayı tanımış olsanız, içinizden biri olmuş olsa ve gittiğiniz zaman direk ulaşıyorsanız o sizin belediye başkanınızdır. Ben sizlerin içinden bir adayım.” dedi.
Yıldız konuşmasını şöyle tamamladı:
“Biz Afşin’imizdeki gençlerimize iş imkanı sağlayacağız, gençlerimizi dışarılara çalışmaları için göndermeyeceğiz. Yanı başımızda duran termik santrallerde önce bizim işsizlerimiz girecek ondan sonra başkaları girecek. Önce Afşin, önce bizim vatandaşlarımız. Bunun yanı sıra belediyecilik hizmetlerini en üst seviyeye çıkartacağız halkımıza hizmet etmek için durmaksızın çalışacağız. Deprem yönetmeliğine göre yapı denetim izni olan, eğer 10 katlı bina yapmak istiyorsa 10 kat olarak yapabilecek.”



Editör: Haber Merkezi