MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Afşin’e bağlı Bakraç Beldesi’nde  vatandaşlarla bir araya geldi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, Afşin’in köylerini teker teker gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Yıldız bu kapsamda Afşin’e bağlı  Bakraç Beldesine giderek  vatandaşlardan destek istedi.
Bölgedeki kamulaştırma sorununa değinen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bu gençliğin işi için, bu istimlak problemleri için, bu kül döküm sahası için ve Bakraç için, Afşin için Milliyetçi Hareket Partisi diyoruz bizler. İnşallah burada kamulaştırma yüksek maliyette gittiği zaman bizlerin bir projesi var bu bölge için. Nedir bu? Şirketleşmeler. Kamulaştırmadan alınan paraları götürüp birine verilmesine karşıyız biz. Şirketleşsinler, buradan 30 dönümü gitmiş bit vatandaş buradan gelen gelirle bir şirket oluşturmalı ve buraya gelen firmalardan taşeronluk alarak hem para kazanmalı hem de kendi halkına istihdam sağlamalıdır. İnsanın en iyi özgürlüğü kendi işini yapması ve ekonomik olarak rahat olmasıdır.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi