MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Alemdar Kasabası’nda vatandaşlarla bir araya geldi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıldız, bu kapsamda Alemdar Kasabası’nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Burada konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Yıldız şunları kaydetti:
“Seçim çalışmalarımız kapsamında Afşin’i, beldelerini, köylerini ve mezralarını karış karış geziyoruz. Bugünde kendi kasabamız olan Alemdar’a geldik. Bu sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Ben sizlerin içinizden biriyim, beni hepiniz tanıyorsunuz. Ben buraya sizlerden oy istemeye gelmedim zaten içinizden biriyim. Yeri geldi sizler bizim düğünümüze, cenazemize geldiniz, yeri geldi biz sizlerin düğünlerine, cenazelerine geldik. Kısacası mutlu günümüzde de hüzünlü günlerimizde de beraberdik, iç içeydik. Bu şekilde değerlendirdiğimiz zaman içinizden bir kardeşiniz olarak Alemdar Beldesinde kaç tane oy varsa hepsine talibim ve beni destekleyeceğinizden de eminim. Bu oyları istemeye yüzümde var, hakkımda var. Alemdar halkı kendisine yakışanı yapacaktır ben buna inanıyorum. O yüzden bizlerde belediye başkanı olursak sizlerin destekleriyle bizlerde bize yakışanı yapacağız. Bundan hiç kimsenin bir sıkıntısı ve kaygısı olmasın.”
Editör: Haber Merkezi