30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında AEL İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlk olarak AEL İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yıldız, burada İşletme Müdürü Ahmet Yaldız ile kısa süreli sohbet etti.


Daha sonra işletmede çalışan işçilerle bir araya gelen Yıldız, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.


Yıldız, “Bizlerde biliyorsunuz 30 Mart seçimlerinde MHP adayıyız. Bölgenin çocuğuyuz, içinizden bir arkadaşınız ve buraya ziyarete geldik. Birçoğunuzu köy, belde ve şehir merkezi olarak tanıyorum Bizler hakkımızda hayırlıysa bu göreve talibiz. Rabbim hakkımızda hayırlıysa nasip etsin. Bizler daha iyi hizmet edeceğimize inanıyoruz.45 gün bir sürecimiz kaldı. Bizim tek dediğimiz şu; işimiz hizmet olacak 10 yılda ki becerisizlikleri 1 yılda bitireceğiz. Afşin’imize hizmet konusunda haklarını haklı bir şekilde alacağımızı savunuyoruz. Buradaki huzurun Afşin’de de bir huzur olduğunu, Afşin’de ki huzurunda burada huzur olduğuna inanarak seçim çalışmasına devam ediyoruz. Dediğimiz gibi ben bir kardeşiniz, abinizim benden büyüklerin zaten kardeşiyim. Kapım açık ve 24 saat Afşin’in hizmetkârı bir adayım. Bu konuda sizden destek ve dua istiyoruz inşallah rabbimde layık görürse sizlerin de desteğiyle bu iş bitecek hepinizden Allah razı olsun ve sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuş

Editör: Haber Merkezi