Arıtaş Kasabası’ndan, Milliyetçi Hareket Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a destek ziyareti gerçekleşti.
Arıtaş Kasabası’ndan bir grup MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ı seçim bürosuna gelerek Adem Yıldız’a destek sözü verdiler.
Oluşturdukları büyük araç konvoyu ile Yıldız’ın seçim bürosuna gelen vatandaşlara seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, davalarının Afşin olduğunu, Arıtaş Kasabası olduğunu belirtti.
Yıldız, “Çıktığımız bu hizmet yarışında İnşallah, Arıtaş’ıyla, Çobanbeyli’siyle, Tatlar’ıyla, köylüsüyle ve kentlisiyle 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin sayesinde inşallah Afşin Belediyesine üç hilali dikeceğiz ve sizlerle beraber olacağız. Bizim tek derdimiz ilçemize ve halkımıza hizmet davasıdır ve 10 yıllık yerel yönetimdeki başarısızlığı halkımıza unutturmak istiyoruz. Bizim davamız Afşin’i yeniden ayağa kaldırmaktır. Bu uğurdu bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. tüm Afşin’de bizlere karşı bir coşku ve sevgi seli var. Seçim çalışmalarımız kapsamında gittiğimiz yerlerde halkımız bizleri çok güzel karşılıyor ve ilgi gösteriyor. Aslında bugün Arıtaş beldemizden Milliyetçi Hareket Partisine katılım olacaktı ama katılım kendiliğinden miting havasına büründü, bu planlanan bir şey değildi. Bu da halkımızın bize olan ilgisini ve desteklediğini gösteriyor. Halkımızın bu ilgisine çok teşekkür ediyorum. Bizler her yere hak ettiği değeri vereceğiz. Arıtaş beldemizde hak ettiği hizmeti fazlasıyla alacak. İnşallah bizler Afşin’e nasıl hizmet yapılır herkese göstereceğiz. Bundan sonrada partimize katılımlar devam edecek ve buradan şunu söylemek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisine, AK Partiye ve diğer siyasi partilere oy vermiş vatandaşlarımız zaman geçmiş değil, buyurun gelin, Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak hepsine kucak açıyoruz. Hiç bir şey için geç olmuş değil. buyursunlar gelsinler bizim aramızda yer alsınlar. Bugün bizlere bu coşkuyu yaşatan Arıtaşlı hemşerilerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Seçim bürosunda konuşma yapan Yusuf Gülden ise, Artaş Kasabası’nın mahalleye dönüştürülmesini eleştirdi. Gülden, “Ben 60 senelik bir belediyenin mahalleye dönüşmesini içime sindiremiyorum. Bizlere sormadan belediyemizi kapattılar. En azından bir sandık koyacaklardı ve diyeceklerdi Arıtaş halkı sen belediyeyi kapatmak istiyor musun, istemiyor musun diyecekti. Ben yaptım oldu anlayışı çok yanlış. AK Parti iktidarı döneminde beldemize hiçbir yatırım gelmedi. Kimseye diyemiyoruz, iktidarımız kanalıyla beldemizden şuraya şu kadar işçi alındı, şuraya şu kadar yatırım yapıldı diyemiyoruz. Başka yerlerden işçi giriyor, ortak yapılması gereken hizmetler Afşin’den kaçırılıyor, Afşin’den bir tane milletvekili çıkartamıyoruz. Bizim bunlara dur deme vaktimiz geldi. Adem Yıldız bu memleketin evladı, içimizden biri. Seçimi kaybetse de sizlerin emrinde olacak, gene sizlere iş aş vermek için mücadele edecek. Bu güne kadar AK Partinin kalesi olan Arıtaş bundan sonra MHP’nin kalesi olacak. “ diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi