İşadamı Koray Kıraç tarafından Başüstü Mahallesi’ne inşa edilen "Yeter Kıraç Kuran Kursu ve Taziye Evi" okunan dualarla açıldı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Başüstü Mahallesine Kuran Kursu ve Taziye Evi yapacağının sözünü veren İşadamı Koray Kıraç, sözünü tuttu. 250 metrekare kapalı alana 2 katlı olarak yaptırdığı Yeter Kıraç Kuran Kursu ve Taziye Evi için açılış töreni düzenlendi.

Afşin Belediye Başkan Yardımıcsı Nusret Karataş'ın Kur'an-ı Kerim Tilaveti okumasıyla başlayan açılış töreninde 64. dönem Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Mehmet Kıraç'a, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Yusuf Kıraç'a ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Koray Kıraç'a Başüstü Mahallesine Kuran Kursu ve Taziye Evi kazandırmalarından dolayı plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından Afşin İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım tarafından okunan dualar ile Kuran Kursu ve Taziye Evinin açılışı gerçekleştirildi.

Başüstü Mahallesinde düzenlenen açılış törenine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan, 64. dönem Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, MHP Kahramanmaraş milletvekilli Fahrettin Oğuz Tor, Diyanet İşleri Başkanlığı Müsteşarı İsmail Palakoğlu, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, İlçe Emniyet Müdürü Turan Yüce, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, kamu ve kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi