Afşin Belediyesi, Alpaslan mahallesi yol, kilit parke ve yeşil alan çalışmaları devam ederken Yeşilevler park çalışmalarına başladı.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Belediye Başkan Yardımcıları Nusrat Karataş ve Abbas Burak Binboğa ile  Yeşilevler Park çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Alparslan Mahallesi’nde devam eden yol, kilit parke ve yeşil alan çalışmalarının ardından Yeşilevlerde başlanılan park çalışmalarını yerinde inceledi. Güven, “Afşin’in eksikliklerini biliyoruz ve bunlarla alakalı çalışmalara başladık. İlk çalışmalarımıza Alpaslan mahallesinden başlamıştık ardından devam eden çalışmalarla birlikte Yeşilevlere de park çalışmamızı başlattık. Burada 12.000 metre kare üzerine yeşil alan çalışması, Ağaçlandırma,  oyun grupları, spor aletleri, Bahçe satranç, futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, kamelyalar banklar ve havuzlarla hemşerilerimizin nefes alabilecekleri bir kompleks inşaatına başlamış bulunmaktayız. Afşinimiz’in ihtiyaçları büyük ve her alanda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.”dedi.
Editör: Haber Merkezi