Maden-İş Genel Başkanı Nurettin Akçul:

“Yeşil Afşin Gazetesi bölgenin kalkınmasına önemli rol oynuyor.”

Maden İş Genel Başkanı Nurettin Akçul, gazetemizin 40. yıl dönümünü kutlayarak, Yeşil Afşin Gazetesi’nin doğru ve tarafsız şekilde vatandaşlarımızın bilgi almasına katkı sağladığı için teşekkür etti.

Maden İş Genel Başkanı Nurettin Akçul, “Afşin’de faaliyet gösteren gazetemiz, Afşin halkına 40 yıldır kesintisiz bir şekilde hizmet sunuyor.” dedi.

Çeşitli kurum ve kuruluşlardan 40.yıl dönümü kutlama mesajları gelirken, bir mesajda Maden İş Genel Başkanı Nurettin Akçul’dan geldi.

Akçul, yayınladığı mesajda şu ibarelere yer verdi:

“Basın kuruluşlarımızın; hukuka uygun tarafsızlık içinde kişi haklarına ve özel haklara saygılı toplumun hassasiyetine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimizin ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır.  Yeşil Afşin Gazetesi bölgenin kalkınmasında önemli rol oynuyor.  Bu ilkeler doğrultusunda toplumun doğru ve tarafsız şekilde bilgilenmesine haber almasına katkı sağlayan basınımızın önemli bir üyesi olan Yeşil Afşin Gazetesi’nin 40. yıl dönümü kutlar başta şahsınız olmak üzere tüm çalışanlarınıza sağlık ve başarılar dilerim”

Editör: Haber Merkezi