Yeşil Afşin Gazetesi, 3 Ocak 2023 Salı günkü sayısıyla 40'ıncı yayın yılını geride bıraktı.

Afşin’de faaliyet gösteren Yeşil Afşin Gazetesi, kuruluş yıldönümünü kutluyor.

İlçenin ve bölge gündeminin nabzını tutan Yeşil Afşin Gazetesi, 1983 yılında Av. Mehmet Kılıç ve Hayati Vasfi Taşyürek in ortaklığında yayın hayatına başladı. 1986 yılında merhum Abdullah Kösebalaban tarafından devralınan gazete Kösebalaban ailesinin imtiyazında Afşin halkıyla birlikte yarım asra yakın bir zamanı geride bıraktı.

Gazete, dijitalleşmeyle birlikte www.yesilafsin.com ise web ortamında 17. yılını tamamladı.

El pedallı tipo baskıdan ofset baskıya, daktilodan klavyeye, analog fotoğraf makinesinden dijital fotoğraf makinesine, matbu gazeteden haber portalına uzanan Yeşil Afşin Gazetesi’nin her sayısı Afşin’in geçmiş tarihine uzanan arşivini oluşturuyor.

Okurlarıyla buluştuğu ilk günden bu yana doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla vatandaşları bilgilendiren Yeşil Afşin Gazetesi, ilkeli haberleriyle okurlarının takdirini kazanmaya devam ediyor.

İlçe genelinde günlük gazete dağıtımında 2019 yılından itibaren Salı ve Perşembe günü 2 defa dağıtımı yapılan Yeşil Afşin Gazetesi, Afşinli vatandaşların desteğiyle yayın hayatına devam ediyor.

Afşin halkına en iyi şekilde hizmet etmeyi amaç edinen Yeşil Afşin Gazetesi, sayfa sütunlarına taşıdığı haberleriyle bölgenin de sesi oluyor.

Editör: Haber Merkezi