Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rukiye Hatpsoylu, Sağlık Bakanlığı tarafından Afşin'e yaptırılan yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni hizmet binası hakkında yetkililerden bilgi alan Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rukiye Hatipsoylu, Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak, Afşin'e hizmet edeceğini söyledi.

Bin 600 metrekare kapalı alana sahip olan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi’nin, 30 Mayıs 2019 tarihinde teslim edileceğini belirten Dr. Hatipsoylu, yaklaşık olarak 60 sağlık personelinin Afşin halkına hizmet edeceğini söyledi.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Hatipsoylu, “Bugün inşası devam eden yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi’mizde incelemelerde bulunduk. İnşallah 30 Mayıs 2019 tarihinde teslim alacağımızı öğrendik. Yeni binamızda halkımıza hizmet vermekten gurur duyacağız. Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi olarak yaklaşık 60 sağlık çalışanımızla değerli Afşin halkına hizmet edeceğiz. Eski binamızda imkânlarımız kısıtlıydı yeni binamızda ise eksikliklerimiz tamamlanıyor. Son derece donanımlı bir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezine sahip olacağız. Bu neticeyle hepimiz çok heyecanlı bir şekilde bekliyoruz.  Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi