Elbistan- Afşin Maden-İş Sendikası Başkanı Adil Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bölükbaşı, Yemliha Yürüyüş’ünde ikram edilecek olan Çoban Pilavını üstlendiğini kaydetti.
Afşin Kent Konseyi Başkanı Mevlüt Taşkale’nin de aralarında bulunduğu ziyarette, Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, 1 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan 5. Geleneksel Yemliha Yürüyüş ‘ünde ikram edilecek olan Çoban Pilavını sendika olarak üstlendi.
 
Sendika yöneticilerine teşekkür eden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Elbistan- Afşin Maden-İş Sendikası Başkanı Adil Bölükbaşı, geride bıraktığımız Afşin Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri dolayısıyla bizleri ziyaret etti. Ben kendisine bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu ziyaretin özel bir anısı da var. 1 Haziranda 5. düzenleyeceğimiz geleneksel Yemliha Yürüyüşü ’ne Maden-İş Sendikamızda katkı sağlayacak. Yemliha yürüyüşündeki çoban pilavının dağıtılması ve maddi masraflarının tamamını sendikamız üstlendi. Ben kendilerine bu sorumluluğu aldıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Bekir Sıtkı Can’dan sonra konuşma yapan Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, “Geride bıraktığımız Afşin Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri dolayısıyla başkanımızı ziyarete geldik. Bu ziyareti ayrıca bu yıl 5. düzenlenecek olan Yemliha yürüyüşünde bizlerde katkıda bulunmak istedik. Genel Başkanımız Nurettin Akçul’un da talimatıyla birlikte Yemliha yürüyüşünde katkımız olacak. Yürüyüş sonrasında dağıtılacak olan çoban pilavının dağıtılmasını üstlendik. İnşallah bundan sonraki etkinliklerde daha fazla katkımız olacak. Ayrıca bundan sonraki Yemliha yürüyüşüne Genel Başkanımız Nurettin Akçul da ayrıca katılacağını iletti. Bundan sonraki süreçte bize düşen görevleri Maden-İş olarak yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.
Afşin halkı adına teşekkür eden Afşin Kent Konseyi Başkanı Mevlüt Taşkale, “Bu sene düzenleyeceğimiz 5. Yemliha Yürüyüş ’üne Maden-İş Sendikası katkıda bulundu. Ben kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Eshab-ı Kehf’te dağıtılacak olan çoban pilavının dağıtılmasında maddi katkı sağlayan Maden-İş sendikasının gelecek yıllarda da katkılarını esirgemeyeceğini biliyoruz. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, daha sonra zarf içerisindeki 5 Bin TL parayı Afşin Kent Konseyi Başkanı Mevlüt Taşkale’ye takdim etti.
 
Editör: Haber Merkezi