Kahramanmaraş Belediyesi tarafından hizmete sunulan, Doğukent Yaşlılar Dinlenme Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Doğukent Sakinlerine hizmet verecek salonun açılışında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, bölgenin önemli bir ihtiyacını gidermekten mutluluk duyduklarını söyledi. Görev süreleri içerisinde Doğukent’e önemli hizmetler verdiklerini kaydeden Poyraz, yeni bir toplu konut alanının da ilerleyen günlerde temelinin atılacağını belirtti.
Yaşlıların bu mekana gelip keyifle vakit geçirebileceklerini ifade eden Poyraz, şöyle konuştu:
“Ben aslında yaşlılar tabirini pek kullanmak istemiyorum. Çünkü yaşlılık fiziki olan bir görüntüdür. Asıl olan ruhtur. Nice gençler vardır ölü gibi, nice yaşlılar vardır 70-80 yaşında ama ruhu diridir. Onun için yaşlılar tabiri pek doğru değil. Bundan sonra da artık bu bölgedeki amcalarımız bu güzel mekanda küçük ama mütevazi ortamda günlük gazetelerini okuyacaklar. Keyifle vakit geçirecekler. Böylelikle sizlerin bir ihtiyacını daha gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. 11,5 yıldan beri elimizden geldiği kadar sizlerin emanetine ihanet etmeden çalışmaya gayret ettik. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da sizler için hizmet üretmeye devam edeceklerdir.”
Daha sonra Doğukent muhtarı tarafından Başkan Poyraz’a plaket takdim edilirken, çocuklar da çiçek verdi. Belediye Bandosunun verdiği konserle renk kattığı etkinliğe Vali Şükrü Kocatepe ve İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar ile çok sayıda davetli katıldı.
Editör: Haber Merkezi