Tufan Yanar, 18 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan, Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) Elbistan-Afşin Şubesi seçimleri için adaylığını açıkladı.
Maden İş Elbistan- Afşin Seçimleri için adaylığını açıklayan Tufan Yanar, "Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) Elbistan-Afşin Şubesi için 18 Eylül Perşembe günü delege seçimleri yapılacak ve bizlerde arkadaşlarımızın yoğun talebi doğrultusunda aday olduk. Bu çerçevede çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Siirt temsilcisi arkadaşlarımızla iş yerini gezdik ve Siirt'ten arkadaşlarımız tam desteklerini açıkladılar. İnsanların ikinci bir tercih hakkı olması için, işçi arkadaşlarımızdan da gele yoğun talep doğrultusunda adaylığımı açıkladım." dedi
Hiç kimseye kırgın bir kırgınlık içerisinde bulunmadıklarını belirten Yanar, "Hiç kimseye bir kırgınlık ve küskünlük içersinde değiliz. Diğer aday arkadaşımıza saygı duyuyorum, onlar bizim ağabeylerimiz ama birlikte çalışma şansımız bulunmuyor. Ben bu süreç içerisinde her zaman kendilerine saygı duyacağım, onlarında bizim kararımıza saygı duymalarını bekliyorum. 18 Eylül Perşembe günü yapılacak olan Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) Elbistan-Afşin Şubesi 18 Eylül Perşembe günü delege seçimlerinde tüm işçi arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Seçimlerde bizlere oy veren veremeyenlerden Allah razı olsun. Bu kararımızın tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını ümit ediyorum." şeklinde konuştu.
Seçim, EÜAŞ Afşin-Elbistan Linyit İşletmeleri (AEL), Park Teknik Elektrik işletmeleri Madenköy-Siirt, Dedeman Madencilik Pınarbaşı, TKİ Silopi Kontrol Müdürlüğü ve Baş Mühendisliği-Şırnak, Yahyalı, Çöllolar, Kocasinan, Kıraç İnşaat ve Güvenay İnşaat seçim bölgelerinde gerçekleştirilecek.
Toplamda 2 bin 152 işçi oy kullanacak ve 125 delegenin seçimi yapılacak. Delege seçimleri, 18 Eylül 2014 Perşembe günü seçim bölgelerinde ve 08.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.
 
Editör: Haber Merkezi