Yalova Ülkü Ocakları il başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Çakır’ın katılımı ile gerçekleştirilen devir teslim töreninde 18 Eylül 2011 tarihinden beri Yalova Ülkü ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Celil Coşkun, görevini Afşinli Hemşehrimiz Yalova Barosu Avukatlarından Bolkan Cem Ertekin’e devretti.

       Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Çakır yaptığı konuşmada; ''Bu iş, bir bayrak yarışıdır, bayrağı bugünlere getiren Celil Coşkun başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. Yeni atanan arkadaşımız Av. Bolkan Cem Ertekine’e bu kutlu görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun'' dedi.
          Av.Bolkan Cem Ertekin ise, ''Yükümüz ağır işimiz kıla bağlı biliyoruz. Allah’ın izni ülküdaşlarımızın yardımıyla bu yükün altından kalkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlere bu görevi layık gören başta genel başkanımız Olcay Kılavuz olmak üzere bugün burada bulunan genel başkan yardımcım Gökhan Çakır teşekkür ediyor, Yalova'daki ülkücü dava arkadaşlarımıza diyoruz ki; Kimsenin şüphesi olmasın Ocağımız ve davamız emin ellerdedir. Eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz, her yerde ve her zaman doğruları haykırıp davamızın ve Yüce Türk Milletinin yanında olacağız''.
Bolkan Cem Ertekin : 1982 Afşin doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Afşin’de tamamladı.Dicle üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Yalova Barosuna kaydolarak avukatlık mesleğine başladı.2010 yılında Dış ticaret üzerine çalışmalara başlayarak Romanya,Bulgaristan,Makedonya,Çin ve İngiltere’de bulundu.İyi derecede İngilizce ve Rusça bilmektedir.İçemiz Yeşilyurt mahallesi eski muhtarlarından Mürsel Ertekin’in oğludur.
Editör: Haber Merkezi