Milli güreşçi Yahya Arslan, 30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yaptı.
Afşin-Elbistan A Termik Santrali’nde güreş antrenörlüğü yapan Yahya Arslan, adaylık başvurusunu AK Parti Afşin İlçe Teşkilatına yaptı. Resmi başvuru evraklarını AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak’a takdim etti.
Afşin’e hizmet etmek için aday olduğunun altını çizen Yahya Arslan, “ 30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den belediye meclis üyeliği başvurusunu yaptım. Meclis üyeliğine başvurmamdaki amaç, Afşin halkına hizmet etmektir. Bildiğiniz gibi Kahramanmaraş Büyük Şehir statüsüne girdi. Bundan dolayı da hizmetler tek elden aktarılacak. Bu yüzden de belediye meclis üyeliği hizmet konusunda önemi daha da artmıştır. Afşin’imiz hizmet edebilmek onur verici bir duygudur. Çıkmış olduğumuz bu yolda desteğe ihtiyacımız var. Tüm Afşinli hemşehrilerim den bu desteği istiyorum. Afşin halkı en iyi hizmete layıktır. Bende bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi