Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği tarafından yaban hayvanları için başlatılan ‘doğaya bir yem de sen bırak’ kampanyası destek her geçen gün artıyor.

Afşin’de, kış aylarında doğada yem bulmakta zorlanan yaban hayvanları için başlatılan kampanyaya esnafların yanı sıra iş dünyasından ve kurumlardan da destek geldi. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ‘doğaya bir yem de sen bırak’ kampanyası destek oldu.

Kampanya kapsamında 3 tona yakın yem topladıklarını belirten Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdullah Öztürk, “İlçemiz genelinde başlattığımız yaban hayvanları için başlatılan ‘doğaya bir yem de sen bırak’ kampanyasına olan ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Şehir dışından hemşerilerimiz, ilçemizdeki esnaflarımız bizi yalnız bırakmadı ve ellerinden gelen desteği sağladılar. Ayrıca Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Hanefi Öksüz de bu kampanyaya destek sağladırlar. Derneğimiz adına bizleri bu güzel etkinlikte destekleyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah toplanan yemleri Pazar günü yaban hayvanlarının kolay ulaşabileceği noktalara dağıtacağız.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi