Ali İhsan Karatut:

"Ya tam bağımsız devlet yada onlarca yıl zillet"

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali İhsan Karatut, Elbistan ve Ekinözü'nde düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Karatut, " Ya tam bağımsız devlet yada onlarca yıl zillet" dedi.

AK Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Avukat Ali İhsan Karatut, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmadık kapı, sıkmadık el bırakmama parolasıyla yola çıkan Karatut, Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.

AK Parti Hükümetiyle ilk defa bağımsızlık yolunda ciddi ilerleme sağlandığını kaydeden Ali İhsan Karatut, "Bu millet, bu ülke ilk kez Ak Partinin iktidara gelmesi ve Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  liderliği ile bağımsızlık yolunda ciddi mesafeler almış, tüm zincirlerini birer ikişer kırmaya başlamıştır. Hala kırılması gereken oldukça fazla sayıda zincir ve pranga olduğu da bir gerçektir. Bizler bu ülkenin evlatları olarak verilen bağımsızlık mücadelesini ıskalar, göremez ve bu mücadelede bize düşen rolü iyi tayin edemezsek, mevzi kaybetmemiz, başarısız olmamız ve tekrar ülkemizin onlarca yıl sömürge olarak kalması işten bile değildir. Son zamanlarda adı konmasa, ilan edilmese de, sömürgeci haçlı ittifakı ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasına karşı üçüncü dünya savaşı başlatmıştır. Nasıl ki birinci dünya savaşında İstanbul düştüğünde, tüm İslam coğrafyası düşmüş ise, bu gün de Ankara düştüğünde, AK Parti düştüğünde, bütün olarak İslam Coğrafyası, İslam Âlemi düşecek, belki ümmetin esareti onlarca yıl uzayacaktır." dedi.  

AK PARTİ'NİN VERDİĞİ MÜCADELEYİ  TÜM VATANDAŞLARIMIZA ANLATACAĞIZ

AK Parti'nin vermiş  olduğu mücadeleyi toplumun her kesmine anlatacaklarını kaydeden Karatut, "Peki gavur gavurluğunu yaparken biz kurbanlık kuzular gibi boynumuzu uzatıp, bize uygun gördükleri kadere razı mı olacağız ? Kendi kaderimizi yazmak için mücadele etmek yerine, bizden olmayanların bizim için yazdığı kadere razı mı olacağız ? Elbette hayır. Biz Türkiye’nin ve Ak Partinin nasıl bir mücadele verdiğini iyi anlayacağız, başarıya ulaşması için bize düşen tüm görevleri hakkıyla yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Kendimizi hakir görmeyeceğiz. Kendimizi hor görmeyeceğiz. Hz. İbrahim’in atıldığı ateşi söndürmek üzere gagasıyla su taşıyan kuş misali, elimizden ne geliyorsa onu yapıp Ak Parti’yi ve verdiği mücadeleyi bu toplumun her bir ferdine anlatacağız. Bu devletin ve Ak Parti’nin ayakta kalması, verdiği mücadelede başarılı olması için, devletin ve milletin menfaati ile şahsi menfaatimiz arasında tercih yapmamız gerektiğinde, hiç tereddüt etmeden şahsi menfaatimizden feragat edeceğiz. Bizden sonra gelecek nesillerimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın özgür ve müreffeh bir ülkede, onuruyla yaşayabilmesi için böyle bir ahlaki sorumluluğumuz bulunmaktadır. Aksi halde küçük, basit şahsi hesaplarımız yüzünden öz evlatlarımızın boynuna zinciri, ayağına prangayı, kendi ellerimizle takmış oluruz." diye konuştu.

BU HİZMET YOLUNDA BİZDE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

AK Parti'nin başlatmış olduğu bu kutlu yolda bizde elimizi taşın altına koyduk diyen Avukat Ali İhsan Karatut, "Ak Partililer ve Ak Parti teşkilatlarının omuzlarında ağır bir sorumluluk bulunmaktadır. Bu ağır sorumluğun bilincinde olarak, altında ezilmeden hakkıyla yerine getireceğiz. Ak Parti’nin kutlu yürüyüşünde hızını kesmeyeceğiz, ayağına bağ, sırtına yük olmayacağız. Ak Parti’nin ağır sorumluluğu, ağır yükü üzerine bir de biz yük olmayacağız. Ak Parti’nin yüküne omuz veren, gücümüz nispetinde yükünü hafifleten, üzerine alan neferler olacağız. Gücünden güç devşirmek yerine, gücüne gücümüzden güç katıp, kutlu yürüyüşünde hızını kesmeden, daha hızlı yürümesi için katkı sağlayacağız. Ak Parti’nin, Başbakanımız Sn. Ahmet  Davutoğlu ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ ın bu ülke ve bu millet için, istikbale dair gördüğü rüyaları, bizde göreceğiz. Bu rüyaları gerçeğe dönüştürmek için bize düşen kutsal sorumluğun bilincinde olacağız. Yılmadan mücadele edeceğiz. Ak Parti’nin yürüyüşünde önüne engel değil, engelleri kaldıran el, hakkı söyleyen dil olacağız. "şeklinde konuştu.

Karatut konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni ve tam bağımsız Türkiye’nin inşa edilmesi davasında, her birimize ayrı ayrı önemli görevler düşmektedir. Öncelikle hızla toparlanmalıyız. Verilmesi zorunlu olan mücadeleyi teşkilat mensuplarımıza anlatıp, büyük resmi görmelerini sağlamalıyız. Önce savunduğumuz davaya kendimiz inanacağız. Sonra başkalarına anlatacağız. Ne kadar iyi hatip olursanız olun, kendi inanmadığınıza başkasını inandıramazsınız. Bu güne kadar Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve parti üst yönetiminin üstün özverisi ile Ak Parti güçlendi ve hizmet imkânı buldu. Ancak bu ilelebet böyle devam etmez. Eğer Ak Kadrolar davasını iyi anlayıp, iyi anlatarak halk ile parti üst yönetimi arasında köprü görevini yerine getiremez ve halktan koparsa, bu büyük bir zaaf meydana getirir. Herkes Ak Parti’yi hızını almış yürüyen bir tren misali, şahsi hesaplarına kavuşmasına vasıta olarak görür ve “bende bu trene binip, bundan faydalanayım, menzilime varayım” gözü ile bakmaya devam ederse, bir gün ortada ne tren kalır, ne ikbal hesabı. Olan bu millete olur. Olan tüm İslam ümmetine olur. Hepimizin bunu iyi anlamamız lazım.           Eğer nasipse, aday olur, seçilir ve hizmet imkânı bulursam; kendimi inandığım davayı iyi anlatmaya memur kabul edeceğim. İnandığım Yeni ve Tam Bağımsız Türkiye idealine katkı sağlamaya çalışacağım. Yeni ve tam bağımsız Türkiye’nin inşasında, bir kürek harç, bir küçük tuğla olmaya çalışacağım. Ülkeme, Bölgeme, İlime ve İlçelerime hayırlı hizmetler için çırpınacağım, yılmadan, yorulmadan, usanmadan insanıma hizmet edeceğim. Hak, hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin. "     

Editör: Haber Merkezi