2014-2015 Eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan wushu gençler il birinciliği Afşin'de düzenlendi. Turnuvada dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Afşin'de düzenlenen Wushu İl Birinciliği turnuvası kapsamında yapılan müsabakalarda takım halinde birinci Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, ikinci Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü ise İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Dereceye giren okullara kupalarını ve katılım belgelerini Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mehmet Meşe ve Wushu Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Wushu Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Selçuk Kayapınar'ın elinden aldı.

Kupa töreninde konuşma yapan, Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü  Mehmet Meşe, " Afşin'de düzenlen  2014-2015 Eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan wushu gençler il birinciliği müsabakalarını tamamladık. Bu kapsamda dereceye giren okullarımıza kupalarını ve katılım belgelerini takdim ettik. Afşin'de okullarımızın, okul sporlarına vermiş olduğu katkıdan dolayı ve çok güzel derecelere ulaştığımız için İlçe Spor Müdürlüğü olarak sevinçliyiz. Afşin'de düzenlenen  wushu turnuvalarında başarılı olan okullarımıza Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın İhsan Kabakçı tarafından da katılım belgesi verildi." dedi

Afşin'de düzenlenen Wushu İl Birinciliği turnuvası hakkında bilgi veren  Wushu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Selçuk Kayapınar, " 2014-2015 Eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan wushu gençler il birinciliği Afşin'de düzenlendi. Turnuvaya Kahramanmaraş genelinden 90 öğrenci katıldı. Wushu Tao branşı okul sporlarını bu yıl girdi ve İl birinciliği Afşin'de yapıldı. Afşin'den üç okulumuz takım halinde derece aldı. Wushu Sporu Afşin'de ilgi görüyor ve her geçen gün wushu ya ilgi artıyor." açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi