Kapalı Pazar yeri ve Gençlik ve Spor Merkezi içerisine kurulan Çamaşırhane de bir konteynerin içerisinde 20 adet çamaşır makinesi ve 20 adet kurutma makinesi bulunuyor.

Kapalı Pazar yerinde gönüllü olarak gelen Manisa Vestel City teknisyeni Serdar Akar, “Depremin meydana geldiği ilk günden itibaren deprem bölgesinde ihtiyaç olan her yere birçok yardım ulaştıran Vestel, deprem bölgesinde temizlik ihtiyacının sağlanması için çamaşır yıkama ve kurutma makineleri gönderdi. Bizlerde gönüllü olarak vatandaşlarımıza hizmet vermek için buraya geldik” dedi.

Akar, çamaşırhanenin randevulu bir şekilde çalıştığını belirterek; “Haftanın her günü açığız. 09:00,11:00,13:00,15:00 ve 17:00 saatlerinde hizmet veriyoruz. Çamaşırları getirmeden önce randevu almaları gerekmektedir. Dışardan veya çadır kentten getirilen çamaşırlar yıkanıyor, daha sonrada kurutma makinesinde kurutuyoruz” dedi.

İçerisinde 20 adet çamaşır makinesi ve 20 adet kurutma makinesi bulunan konteyner çamaşırhanelerdeki gerekli tüm deterjan, yumuşatıcı gibi temizlik malzemeleri de Vestel tarafından temin ediliyor.

Üniteler, Manisa’daki Vestel City’de görev yapan gönüllü çalışanların desteğiyle deprem bölgesinin birçok noktasında hizmet veriyor. Gönüllüler, bölgedeki depremzede vatandaşlara çamaşır yıkama ve kurutma aşamalarında da desteklerini sürdürüyor.

Şimdiye kadar 40’ın üzerinde farklı noktada kurulan çamaşırhaneler ile destek veren Vestel, tüm yaralar sarılıncaya kadar vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi