Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, “Vergi Haftası” kutlamaları çerçevesinde Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz’ü ziyaret etti.
Vergi Haftası Afşin’de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu kutlamalar çerçevesinde Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan ve çalışanlar Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz’ü ziyaret etti.
Ziyarette konuşma yapan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz, “24. Vergi Haftası kutlamalarının kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun her kesimine verginin benimsetilmesi, vergide gönüllü uyumun sağlanması için düzenlenen bu haftayı ve yapılan etkinlikleri, sizler kadar önemsiyoruz. Bir ülkede demokrasi ve adaletin sağlanmasının en önemli şartı adaletli bir vergi sisteminin hakim kılınması ile mümkündür. Vergi adaletinin sağlanması ile toplum kesimleri arasında gelir dağılımında eşitlik sağlanabilinir. Gelir dağılımında sağlanan eşitlik toplumsal barışın, siyasi istikrarın ve demokrasinin de yerleşmesini sağlayacaktır. " diye konuştu.
Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan ise, “Mükellef ile Vergi Dairesi arasında en temel köprü olan değerli mali müşavirlerimizi, yapmış olduğunuz bu görevlerden dolayı teşekkür ediyoruz, kutluyoruz, başarılarınızın devamını bekliyoruz. Mükellef ile daire arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinde mali müşavirlerimizin rolü çok büyük. Bu ilişkilerin geliştirilmesinde oda başkanımızın şahsında tüm mali müşavirlerimize teşekkür ediyoruz. " dedi.
Editör: Haber Merkezi