Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Başüstü İlkokulu’nu ziyaret etti. Vergi dairesi götürdükleri kitaplarla köy okulunda kütüphane oluşturdular.
27 Şubat 2 Mart tarihleri arasında kutlanan vergi haftası kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Afşin’de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Vergi haftası kutlamaları etkinlikleri kapsamında, Afşin Vergi Dairesi Müdürü ve çalışanları Başüstü İlkokulunu ziyaret ederek verginin önemini anlattılar.
Öğrencilere verginin önemini anlatan Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, “Vergileri vergi daireleri toplar ve bunu devletimizin kasasına gönderir. Bu vergilerde vatandaşlarımızın hizmetlerinde kullanılır. Devletimizin kasasında biriken vergiler çok güzel hizmetlerle ülkemizin ihtiyaçlarına yönelik harcanır. Sizler geleceğin büyükleri olarak şimdiden verginin oluşmasına katkı sunacaksınız. Peki, bu nasıl olacak ilk olarak bütün alış verişlerinizde anne, baba, teyze ve akrabalarınızı uyararak fiş olacaksınız” dedi.
Konuşma sonrasında öğrencilere Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca, okulda birde kütüphane oluşturuldu. Vergi Dairesi çalışanları okul bahçesine fidan diktiler.
Editör: Haber Merkezi