Elbistan’da koordinatör Vali Hamza Aydoğdu ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, depremden sonra Kahramanmaraş, Afşin, Göksun ve Elbistan’a yapılan yardımların koordinatörlüğünü üstlenen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Avukat Dr. Veli Böke’ye teşekkürlerini iletti.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Dr. Veli Böke için, elini taşın altına attığını belirtirken Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Kayseri ve Kahramanmaraş için gönül köprüsü kurduğunu söyledi.

Elbistan’da yürütülen birçok çalışmanın koordinatörlüğünü Dr. Veli Böke’nin yürüttüğünü belirten Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, “Biz buraya geldiğimizden itibaren Elbistan’lı hemşehrilerimiz ile el ele, gönül gönüle vererek Elbistan’ımızı ayağa kaldırmaya çalıştık. Tabii bu çalışmalar kapsamında Veli Beyin de çok emekleri var. Veli Bey, Elbistan’da yürütülen birçok çalışmanın koordinatörlüğünü üstlenerek elini taşın altına koymaktan çekinmedi.” diyerek teşekkürlerini iletti.

Dr. Veli Böke’nin Kahramanmaraş için göstermiş olduğu gayretin kendilerini motive ettiğini belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Veli Böke kardeşimiz Kayseri ile Kahramanmaraş arasında bir gönül köprüsü kurdu. Kendisi bizleri Kahramanmaraş’a yönlendirerek adeta tüm imkânlarımızı bu bölge için seferber ettirdi. Veli Böke kardeşimizin bu gayretleri de bizim buradaki çalışmalarımızdaki en önemli motivasyon kaynağımız oldu.” diyerek teşekkürlerini iletti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Avukat Dr. Veli Böke ise; “Kahraman şehrimize destek veren ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizler sadece aracıyız. Rabbim bu Necip Milletimize hizmete bizleri memur kılsın” dedi.

Editör: Haber Merkezi