Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, beraberindeki sivil toplum örgütü temsilcileri Vali Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti. Ziyarette Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Kocatepe'ye Eshab-ı Kehf Sempozyumu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
 
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Canpolat, Afşin Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı ve Afşin Kent Konseyi Mevlüt Taşkale’den oluşan heyet Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, 2012 Eylül ayında Afşin’de düzenlenen Uluslararası İnanç Turizmi ve Eshab-ı Kehf Sempozyumuna verdikleri desteklerden dolayı Vali Şükrü Kocatepe’ye teşekkür ederek plaket takdim etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şükrü Kocatepe, Eshab-ı Kehf’in bölgenin inanç turizmi açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak Eshab-ı Kehf’in tanıtımı için yapılan çalışmalardan dolayı heyete teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi