Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Elbistan'da yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi.
Vali Kocatepe, kaymakamlığa gelişinde, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve kurum amirleri tarafından karşılandı.
Vali Kocatepe, kaymakamlıkta bir süre daire amirleri ile sohbet ettikten sonra İstiklal İlkokulu binasına geçerek, binayı yapan firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kızılcaoba Mahallesi Osmanlık Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan anaokulu binasında incelemelerde bulunan Vali Kocatepe, daha sonra Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman ve kurum amirleri ile birlikte 2013 yatırım programında yer alan okulların yapılacağı arsa ve bölgelerde incelemelerde bulundu.
Yapılan incelemelerin ardından Kaymakam Maytalman ve kurum amirleri ile bir istişare toplantısı yapan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, son olarak Karaelbistan beldesinde yer alan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu da ziyaret ederek, okul müdürü Mahmut Kocataş ve Milli Eğitim Ramazan Çelik'ten okul ve yapılacak yeni derslikler hakkında bilgi aldı.
Vali Kocatepe, daha sonra Elbistan'dan ayrıldı.
 
Editör: Haber Merkezi