Kahramanmaraş Valiliği’nden Manisa Valiliği’ne atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerine devam ediyor.

06 Haziran 2016 Pazartesi günü Andırın İlçesine veda ziyaretinde bulunan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak, Andırın Belediye Başkan Baki Tezcan, kurum amirleri ve personel ile vedalaştı.

07 Haziran 2016 Salı günü ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlayan Vali Güvençer, Necip Fazıl Kısakürek Devlet Hastanesi Başhekimliği, Havaalanı Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifliği, Çadırkent Yardım Deposu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimliği, Orman Bölge Müdürlüğü, Meteoroloji Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kahramanmaraş Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Cumhuriyet Başsavcılığı, PTT Baş Müdürlüğü, Kahramanmaraş Baro Başkanlığı, KSÜ Rektörlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve son olarak AKEDAŞ’a veda ziyaretinde bulundu. Kurum amirleri ve personel ile vedalaşan Vali Güvençer, çalışmalarında başarılar dileyerek kurumlardan ayrıldı.

08 Haziran 2016 Çarşamba günü veda ziyaretlerine Merkez İlçe Kaymakamlıkları ile başlayan Vali Güvençer, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ve Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu’nu ziyaret edip Kaymakamlar ve personel ile vedalaştıktan sonra Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Ticaret İl Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğünü de veda ziyaretinde bulundu.

Askerlik Şubesi Başkanlığını da ziyaret eden Sayın Valimiz, Askerlik Şubesi Başkanı Per.Yzb.Aylin Atakut ve personel ile vedalaştıktan sonra askerlik işlemleri için bekleyen gençler ile de bir süre sohbet etti.

 

Editör: Haber Merkezi