Son valiler kararnamesiyle Manisa’ya atanan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, mesai arkadaşları ve protokol üyeleriyle iftar programında bir araya gelerek helalleşti. 

DSİ Cumhuriyet Salonu'nda düzenlenen iftar programında konuşan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş’a aşık olarak ayrıldığını söyledi.

Vali Güvençer, “Elbette çok üzüldüm. Bir türlü Kahramanmaraş'tan ayrılmayı kabullenemedim doğrusunu isterseniz. Ama bu sakın yanlış anlaşılmasın. Önce takdiri ilahi, sonra da takdiri idari tecelli etti. Bu takdiri baş üstüne karşılayıp gereğini yapıyoruz. Bu asla bir itiraz, bir isyan değil ama bu sevgisiz olmuyor. Sevgi beraberinde bağlılığı getiriyor. Bağlılık ise bu tür ayrılık zamanlarında doğrusunu isterseniz, insanın içine keskin bir hançer gibi saplanıyor. Ama bu acıya, diğer pek çok sıkıntıya; milletimiz, vatanımız, görevimiz için katlandığımız gibi katlanmak durumundayız. Elbette Kahramanmaraş, Türkiye ile beraber bu kutlu yürüyüşüne devam edecek. Bizler kamu görevlisi olarak yeni görev yerimizde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Burada bulunan ve bulunmayan arkadaşlarımın her birine teker teker hem şahsım, hem de kurumum adına çok ciddi teşekkür borçluyum. Her birimizin bu sorumluluğu üstlenmesinde çok çok büyük payı var. Eğer teşekkürü en başta ihmal edersem gerçekten bir kadir bilmezlik yapmış olurum. Kahramanmaraş’tan aşık olarak ayrılıyorum. Herkesten bana olan haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

İftar programına; vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, AK Parti il ve ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile birlikte valilik personeli katıldı.


Editör: Haber Merkezi