Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle kentte görev yapan muhtarları ziyaret etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle kentte görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, muhtarların günlerini kutlayarak, hayırlı hizmetlere vesile olmaları temennisinde bulundu.

Kültürpark’ta tebrikleri kabul eden muhtarlarla buluşan Vali Coşkun, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada muhtarların taleplerini dinledi.

Ziyarette muhtarlarımızla bir süre hasbihal eden Vali Coşkun muhtarlık müessesesinin önemine ve kutsiyetine değinerek “Muhtarlarımız, bulunduğu mahalle ve köylerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve milletimizle devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedirler. Özellikle Pandemi sürecinin başından bu yana, tüm kamu görevlilerimizle birlikte sahada omuz omuza fedakarca çalışarak salgınla mücadele eden tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde mahallelerimize yapılacak hizmetler için gayret göstereceğiz. Bu vesileyle, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet eden muhtarlarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Muhtarlar adına konuşan Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ise devletin temsilcileri olarak vatandaşlara hizmet noktasında her daim çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek Vali Coşkun’a yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Editör: Haber Merkezi