Kahramanmaraş'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonu, emniyet kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Alınan bilgilere göre, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen uyuşturucu maddelerin, Kahramanmaraş güzergahı kullanılarak ülkenin batısına sevk edileceği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.
Yapılan teknik ve fiziki çalışmaların ardından V.S. (45) idaresindeki 33 CFN 69 plakalı otomobil, Kahramanmaraş'a girişinden itibaren takibe alındı. Şehir merkezine kadar anbean takip edilen otomobil, oluşturulan uygulama noktasında durduruldu. Araçta yapılan aramada 67 kilo 300 gram esrar ele geçirilirken, araç sürücüsü V.S. gözaltına alındı.
Bu arada operasyon anları emniyet kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, aracın takibi, durdurulması, sürücünün etkisiz hale getirilmesi ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi yer aldı.
Öte yandan, emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı V.S., elde edilen suç unsurlarıyla birlikte bugün adliyeye sevk edildi. Daha önce de uyuşturucu ticaretinden sabıkası bulunan zanlının bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi