Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin ailelerini ziyaret etti.
 
Milletvekili Nevzat Pakdil, trafik kazasında yaşamını yitiren Mehmet Yılmaz, Mehmet Karpuz ve Döne Satılmış’ın ailelerini ziyaret ederek baş sağlığı dikliklerinde bulundu. Kazaya karışan otobüs işletme yetkililerini de ziyaret eden Pakdil, daha sonra kazada yaralanan Furkan Koçer’in tedavi gördüğü Afşin Devlet Hastanesi’nde görüştü.
Yapılan ziyareti değerlendiren Pakdil, “Uşak ili Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak Beldesi yakınlarında meydana gelen kazada Afşin’den İzmir’e giden bir otobüs firmamızın kaza yapması sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiştir. Bugün arkadaşlarımızla birlikte kazada yaşamlarını yitiren aileleri ziyaret ederek baş sağlığı diledik. Otobüs işletmesine ve Afşin Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Furkan Koçer’i ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldık. Kazada hayatlarını kaybeden hemşerilerimize başsağlığı, yakınlarına da sabr-ı cemil diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.
Afşin’den İzmir’e giden 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsünün, Afyonkarahisar-  Uşak karayolu Büyükoturak beldesinde devrilmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.
Editör: Haber Merkezi