MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri’ni Türkiye Büyük millet Meclisi’ndeki makamında kabul etti. Ziyarette öğrenciler, üniversite ile ilgili bazı konulardaki taleplerini de paylaştı. Öğrenci konseyine rektörlük tarafından daha fazla imkan verilmesini, üniversitedeki sosyal etkinliklerin artırılmasını
isteyen öğrenciler, üniversiteye ulaşım probleminin çözülmesi gerektiğini söylediler.
Öğrenciler, ayrıca üniversite bünyesinde konferans, seminer ve etkinlik yapabilecek büyük bir konferans salonuna ihtiyaç bulunduğunu vurgulayarak Milletvekili Mesut Dedeoğlu’ndan sorunların çözümü noktasından destek istediler.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise öğrencilerin kendisini ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade ederek, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin belli başlı problemleriyle ilgili TBMM’ye Araştırma Komisyonu Önergesi verdiğini açıkladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na (TBMM) bu konuda çok sayıda soru önergesi verdiğine de belirten Dedeoğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin problemlerini hep beraber çözeceklerini söyledi.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ın da üniversitenin problemlerinin çözümü konusunda büyük gayret gösterdiğine dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, geleceğin Türkiye’sini yönetecek olan öğrencileri daha yetiştirme konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi