AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın tertiplediği akşam yemeğinde AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'ne katılmak için Ankara’ya giden Kahramanmaraş AK Parti delegeleri ve il milletvekilleri buluştu. AK Parti Delegeleri, Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve milletvekilleriyle sohbet etti.

 

Kongre öncesi yapılan bu toplantıda kısa bir konuşma yapan Ünal, Kahramanmaraş’ın güzel bir birliktelik ve sinerji yakaladığını, bu kenetlenmenin Kahramanmaraş’a çok katkıları olduğunu dile getirdi.

 

Ünal konuşmasında, “Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, delegelerimiz buradalar. Sizleri burada hep birlikte, birlik içinde görmek, ağırlamak çok güzel. 4.Olağan Büyük Kongremizin şimdiden vatana, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Buradaki güzel tablo, birliktelik, Büyük Türkiye idealimizin bir parçası. Ak Parti Büyük Türkiye Hayalinin mimarı olmak için çalışmaktadır. Genel başkanımız, Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, üyelerimiz ve bize oy veren halkımız Güçlü Türkiye için çalışıyoruz. Türkiye’nin önü açık, yolu aydınlıktır. Ülkemizin önüne konulan tüm zorlukları bu birlik ve beraberlikle aşacak ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın ki konuşmasında ana hatlarını çizeceği, Güçlü, Büyük Türkiye için daha bugün iktidara gelmiş gibi yeni bir heyecanla kolları sıvayıp, çalışacağız” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi