AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, saldırıların hedefinin Türkiye’nin kalbi olduğunu söyledi.
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana saldırıyı, bir program çerçevesinde bulunduğu Van’da üzüntüyle öğrendiğini dile getiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, saldırıların hedefinin Türkiye’nin kalbi olduğunu söyledi.
Ünal, bombalı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye’nin önündeki en önemli engelin, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi ile aşılmaya başlanması birçok odağı rahatsız etmiştir. Ülkemizin barış ve huzurunu, 4 aydır akmayan kanı içine sindiremeyenler, farklı kulvarlarda toplumsal huzurumuzu, kardeşliğimizi zedelemek için çabalamaktadır. Bu konuda Hatay’ın, Reyhanlı’nın seçilmiş olması, bu oyunu planlayanların amacını açık etmektedir. Risk alan, etkisini artıran, bölgesel güç haline gelen Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler bu kirli amaçlarına ulaşamayacaktır. Vahşi ve zalimce gerçekleştirilen saldırıda birçok vatandaşımız şehit olmuştur. İki saldırının da hedefi Türkiye’nin kalbidir. Huzurumuza, istikrarımıza yönelik bu saldırı halkımızın sağduyusu ile aşılacaktır.”
Editör: Haber Merkezi