AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "2023'te bu millet yine ne diyecek, Recep Tayyip Erdoğan diyecek. İnşallah 2023'te Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında biz seçimleri kazanıp ne diyeceğiz? Onların inadına 'Daha yeni başlıyoruz.' diyeceğiz." dedi.

Ünal, Elbistan’da partisi tarafından düzenlenen iftar programının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte bulunduğu 3 günde yatırım ve projeleri yakından incelediklerini söyledi.

Kahramanmaraş'a yapılan yatırımlarda bir azalma olmadığını, aksine artarak devam ettiğini dile getiren Ünal, "Bugün valiliğimizin bize yaptığı sunumda çok büyük bir memnuniyetle şunu gördük. 2020 yatırımlarımız 2019 yatırımlarımızın kat kat üstünde. 2021 yatırımlarımız da 2020 yatırımlarımızın üstünde. 2022 yatırımlarımız da 2021 yatırımlarımızın üstünde. İnşallah tamamlandığında yaklaşık Kahramanmaraş genelinde 50 milyarlık yatırım yapmış olacağız. Ne zaman? 20 yılda. Yani biz 80 yılda yapılamayanları hamdolsun 20 yıla sığdırdık." diye konuştu.

Ünal, ilçelerde devam eden yatırımların da kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.

- "Bizim son derece gönlümüz rahat, içimiz ferah"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 2023 seçimlerinde milletin yine Recep Tayyip Erdoğan diyeceğini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şimdi arkadaşlar şunu rahatlıkla söylüyoruz. 18 yıldan beri bizim karşımıza çıkmış yenilmiş, çıkmış yenilmiş bugüne kadar tek bir seçim kazanamamış, kendi partisindeki genel başkanlık koltuğundan başka bir koltuğu koruyamamış, kendisinin aday olduğu seçimde kendisi için oy kullanamamış bir siyasi hareketin genel başkanı ve şimdi kendine benzemez altılı bir yapıyı masanın etrafında toplayıp, ne yapıyor? 2023 seçimini kazanacakmış. Arkadaşlar 2023'te bu millet yine ne diyecek, Recep Tayyip Erdoğan diyecek. O yüzden bizim son derece gönlümüz rahat, içimiz ferah. Bu millet ariftir. Bu millet kimin ne olduğunu bilir. İnşallah 2023'te Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında biz seçimleri kazanıp ne diyeceğiz? Onların inadına 'Daha yeni başlıyoruz.' diyeceğiz."

İftar programına, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Habibe Öçal ve Mehmet Cihat Sezal ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve ilgililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi