Cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasını yürüteceği ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın da üst düzey görev aldığı seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuleli Sokak’taki seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın üst düzey görev aldığı seçim koordinasyon merkezindeki kampanya süresince fikir, lojistik, strateji belirleme görevlerini AK Parti içinden Ömer Çelik, Yalçın Akdoğan, Binali Yıldırım ve birçok önemli ismin yer aldığı ekip yönetecek.  

Seçim kampanyasının yürütüleceği Kuleli Sokak'taki seçim koordinasyon merkezinin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisine gösterilen nezaket, hassasiyet ve coşkudan dolayı teşekkür etti. Cumhurbaşkanı seçim sürecinin çok anlamlı ve çok farklı bir süreç olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Zira ilk defa Türkiye Cumhuriyeti'nde vekillerin değil asılların, yani egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesinden hareketle milletin, kendi cumhurbaşkanını, devletin başını, başkanını seçtiği bir seçim yaşayacağız. Dolayısıyla bu seçimde inanıyorum ki milletimin hassasiyeti çok daha farklı olacaktır. Bunu Samsun'dan başlattığımız kutlu yürüyüşte meydanlarda gördük, daha sonra Canik'te gördük, daha sonra Tekkeköy'de gördük" diye konuştu.

Seçim kampanyası kapsamında cuma günü Vizyon Belgesi'ni açıklayacaklarını bildiren Erdoğan, "Bu vizyon belgesinin hazırlık çalışmaları işte bu merkezde yapılıyor. Bir kolektif akıl tarafından bu hazırlanıyor. Bu kolektif aklın ortaya koyacağı vizyon belgesiyle de Türkiye'de halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı neler yapar, neler yapacaktır, nasıl yapacaktır? Bunların hepsini bu belgede göreceğiz" ifadesini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi