Afşin İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım, Umre yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyenler için Umre kayıtlarının başladığını belirtti.
Kutsal topraklara gitmek isteyenler için Umre kayıtları başladı. Kayıtlar Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi internet adresi http://hac.diyanet.gov.tr “umre bilgi giriş programını ile İl ve İlçe Müftülüklerinde yaptırabilecekler.
Konu hakkında bilgi veren Afşin İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım, “Umreye gitmek isteyen vatandaşlarımızı götüreceğiz diyanet işleri başkanlığı olarak. Aralık ayının 18 ve 22 arasında inşallah umrecilerimiz hareket edecekler. Umre ziyareti bu sene geçen senelere göre biraz daha kısaltıldı malumunuz oradaki tadilatlar nedeniyle. Bu sene umreye gidecek kardeşlerimiz 7 günlük, 10 günlük ve 14 günlük olmak üzere umre ziyaretlerini yapacaklar. Umreye gitme konusunda bir sıkıntı bulunmamakta gitmek isteyen vatandaşlarımız müracaat edebilirler. Umre kayıtlarımız diyanet işleri başkanlığımızın umre kayıt sayfasından yapılabildiği gibi bulundukları il ve ilçe müftülüklerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. Her sene olduğu gibi Diyanet İşleri Başkanlığı yüzünün akıyla en güzel şekilde vatandaşlarımıza hizmet vererek ibadet ziyareti yaptıracaklar.” dedi.
Editör: Haber Merkezi