Afşin Ülkü Ocakları tarafından Şahlanış Konseri düzenlendi.

Ergün Ertekim Çim Güreş Sahasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sanatçılar Süleyman Güçlü, Mahmut Tülek ve Atilla Yılmaz birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği konserin açılış konuşmasını yapan Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç, uzun süreden buyana konser düzenlenmediğini belirterek, “Amacımız tüm ülküdaşlarımızı birleştirmek, birlik ve beraberlik mesajı vermektir. Çok güzel bir ortam oldu. İnşallah birliğimiz daim olur.” dedi.

Karaağaç, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten, dünyalık karşılığı olmayan mukaddes davamızın ve ocağımızın kurucusu olan Merhum Başbuğumuzdan ve ömrünü Türk milliyetçiliğine adayan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’den bizlere kalan bu mukaddes sancağı ve kutlu emaneti yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak olan tüm ülküdaşlarımı en içten duygularım ile selamlıyor, varlıkları ile bugün bu konserimizi şereflendiren tüm misafirlerime teşekkür ediyorum. Özellikle destekleriniz bizlerden esirgemeyen çok kıymetli yol arkadaşlarım yönetim kurulu üyelerim, ortaöğretim ve üniversite teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. ” İfadelerine yer verdi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de, konserde emekleri bulunan ve katılanlara teşekkür etti.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar, etkinlikte selamlama konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç konserde emekleri bulunanlara plaket takdim etti.

Editör: Haber Merkezi