Elbistan ülkü Ocakları, bünyesinde oluşturduğu ücretsiz SBS kursuna katılan öğrencileri pikniğe götürüp onlara kavurma ziyafeti sundu.
Maddi durumu iyi olmayıp dershaneye gidemeyen öğrenciler için ücretsiz SBS kursu açan Elbistan Ülkü Ocakları, hafta sonu 1 günlük tatil yaptı ve kursa katılan 80 öğrenciyi Pınarbaşı Mesire Alanı'nda pikniğe götürdü. Dersten uzak farklı bir hafta sonu geçiren öğrenciler yemek hazır olana kadar gönüllerince eğlendiler.
Pikniğe kursta gönüllü ders veren öğretmenler de katılırken, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, imkanlar ölçüsünde sosyal dersler dışında sosyal etkinlikler de düzenlemeye gayret ettiklerini söyledi. Kılınç, "Ocağımızda açmış olduğumuz ücretsiz SBS kursuna gerek öğrencilerimiz gerekse de velilerimiz yoğun ilgi gösterdi ve kursumuz her hafta sonu düzenli bir şekilde devam ediyor. Öğretmenlerimiz de kursumuza gönüllü katılıyor ve bunun dışında öğrencilerimizin kursa gelip gitmeleri de ücretsiz olarak sağlanıyor. Her hafta düzenli olarak devam eden kursumuza bu hafta sonu bir günlük ara verip onlarla ders dışında bir ortamda piknikte bir araya gelmek istedik. Öğrencilerimizin stres atmaları, dersten uzak bir arada olup eğlenmeleri için düzenlediğimiz bu pikniğimizin yerinde olduğunu gördük ve öğrencilerimiz oldukça eğlenceli bir gün geçirdiler" dedi.
Yemek hazır olana kadar mesire alanında gönüllerince eğlenen öğrencilere daha sonra Murat Kılınç ve öğretmenleri tarafından hazırlanan kavurma ikram edildi.
Editör: Haber Merkezi