Ülkü Ocakları Afşin İlçe Başkanlığı 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye yardımı başlattı.

Ülkü Ocakları Afşin İlçe Başkanlığının sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda kampanya bedeli 200 lira olarak belirlendi. Başkan Kenan Karaağaç, ” haydi sende minik ellere dokun” sloganıyla başlattığı kampanyaya tüm vatandaşları katılmaya davet etti.

Kısa süre önce başlatılan Ali Bülent Orkan Çanta ve Kırtasiye Yardımı kampanyasında toplan yardımların köy okullarındaki öğrencilere ulaştıracaklarını ifade eden Karaağaç, “ 2022-2023 Eğitim öğretim yılının vatanımıza, ilçemize, milletimize hayırlara vesile olmasını cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almaları için, okuyup, vatana, millete, anne ve babalarına hayırlı birer evlat olmaları için çorbada bizimde tuzumuz olsun diye Afşin Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatımızın ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin gayretli çalışmaları neticesinde bu güzel öğrenci kardeşlerimize kırtasiye yardım kampanyası başlattık. Allah’ın izniyle yapacağımız yardımlar bu şekilde sınırlı kalmayacaktır. Değerli yöneticilerimizin ve teşkilatımızdan görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızın tespitleri neticesinde maddi sıkıntı çeken köylerimizdeki öğrencilerimize ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu güzel öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sağlamak için herkes elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda. Afşin Ülkü Ocakları olarak biz buradayız, elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya da devam edeceğiz." dedi

Editör: Haber Merkezi