Milletvekili Aday Adayı Mustafa Gedik:

"Türkiye’yi birleştirmek için CHP ye ihtiyaç var"

 

CHP Aday Adayı Avukat Mustafa Gedik  Haziran genel seçimlerinde halkın hür iradesi ile CHP'nin iktidara taşınacağını belirtti.


Parti binasında yaptığı basın açıklamasında CHP'den Aday Adaylığını açıklayan Mustafa Gedik Yunus Emre’nin “ Biz kimseye kin tutmayız kamu alem birdir bize” dizeleri ile başlayarak “uzlaşma kültürünün temsilcisi CHP ye ihtiyacımız var” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi tüm yurt çapında başlattığı hareket ile iktidarı devralacak ve iktidar kaçınılmaz olarak Cumhuriyet Halk Partisine geçecek diyen Aday Adayı Mustafa Gedik: "Gelinen noktada halkımız geleceğe ilişkin kararını vermek zorundadır. Bu seçimler sonunda ya tek bir diktatörün yönettiği eyaletlere bölünmüş ve halkın birbirinden etnik kimliklerle ayrıştığı Suriye-Irak görünümlü bir ülke olacağız ya da her bireyin özgür olduğu, her anlamda bütünlüğünü koruyan hak ve eşitliklerden yana çağdaş bir uygarlık kuracağız. Halkımızın kaderi yine halkımızın ellerindedir. Ancak Türk halkı bu korkunç geleceğe asla geçit vermeyecektir. Çünkü geçmişte ufak çıkarlar uğruna ülkeyi felakete götüren talihsizlerin tarih mezarlığına gömülmesi gibi bugün çok şatafatlı sözler söyleyen ve ulaşılmaz olanların yakında nasıl yok olacaklarını hep beraber izleyeceğiz. Işık karanlıkları boğacaktır. Ufuk aydınlıktır. Kendi çıkarları uğruna bir ülkeyi felakete götürenlerin sonları gelmiştir. "açıklamasında bulundu.


Mustafa Gedik, koltuk sevdası olanların hizmet yapmadıklarını belirterek, “Aynı isimler aynı yüzler karnesi belli olanlar yine sahnede Aslında birbirinden farkları yok Vaatler geliyor laf üretiyorlar Hizmet desen yok lafa gelince laf çok. Bunun adı tahtevarelli siyaseti.Yani sen kalk ben oturayım siyaseti bu siyasetin değişmesi için bütün teşkilatıma partilerine sahip çıkması sandıkta sağlam durması lazım." dedi.


Milletvekili seçildiğinde Termik santralinde filtre takılması zorunluluğunu getireceklerini belirten Gedik "Afşin ilçemizde Termik Santrallerde taşeronluk sistemini getiren AKP zihniyeti yakında halkımızı asgari ücrete mahkum edecektir. AKP tarafından büyük şehirlerde her çalışma kolunda yavaş yavaş uygulanan taşeronlaşma belası ilçemize de sirayet etmiştir. Bu sistem başladığında tüm Termik santrallerindeki işçiler ve emekçiler ne iş yaparlarsa yapsınlar asgari ücrete mahkum edileceklerdir. AKP'nin bölgedeki siyasi yandaşları büyük sermayenin lehine işçi ve emekçiyi yok etme planını sinsi bir şekilde uygulamaya başlamışlardır. Buna rağmen işçi ve emekçilerimizin taşeronlaşma karşısında bir olarak mücadele etmesi ve parti ayrımı yapmadan köleleştirmeye karşı olması gereklidir. Çünkü her anlamda kaybeden ilçemiz ve bölgemiz olacaktır. Dünyanın en büyük doğal enerji kaynakları yabancı firmalara peşkeş çekilirken bölgenin insanı kendi emeğiyle sefilliğe mahkum edilmesine asla göz yumamayız." diye konuştu.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi