AK Parti Milletvekili Kaçar:
“Türkiye’nin gelişmesini istemeyenler var”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, AK Parti Afşin kadın kollarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Çobanbeyli Belediye Başkanı İsmail Mert, Arıtaş Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ramazan ayında genel merkezimizdeki yoğunluktan dolayı ilçelerimizi gezme fırsatı bulamadık. Ancak son iki haftadır Kahramanmaraş’tayız ve bugünde Afşin’e gelerek vatandaşlarımızın sorunları var mı? Yok mu? Sizler için neler yapabiliriz bunları oturup konuşalım istedik. Burada bulunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum.
Türkiye’deki önemli gelişmelerden bazılarının rahatsız olduğunu belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, “Bilindiği üzere geçtiğimiz Mayıs ayında İMF’ye olan borcumuzu sıfırladık. Borcumuzun bitmesiyle birlikte elimizden kalan paralarla ciddi yatırımlar yapmaya başladı Türkiye. Çok büyük ihaleler gerçekleştirdik. Türkiye’de çok olumlu gelişmeler yaşandığı için bazı kesimler bundan rahatsız oldu ve bu olaylar çıkmaya başladı. Ağaç bahanesiyle Taksim Gezi Parkı olaylarını çıkarttılar. Bu olaylar Türkiye’ye yayıldı ama Kahramanmaraş’ta hissedilmedi. Okuyan kardeşlerimiz ister istemez bu olaylara ister istemez karıştılar. O kardeşlerimiz Türkiye’nin eski halini bilmiyorlar. Oysaki biz nereden nereye geldik. Hastanelerde rehin kalan çocuklarımız vardı, okula gönderemediğimiz öğrencilerimiz ve okutamadığımız kızlarımız vardı bizler bu sıkıntıları AK Partiyle aştık ve bunları yaşamıştık. Şuanda ülkemizde en iyi şekilde eğitim-öğretim verilmekte, sağlık hizmetlerimiz bütün vatandaşlarımıza en iyi şekilde verilmektedir. Bizler, gençlerimize bu bilgileri aktarmalıyız. AK Parti Türkiye’yi nereden nereye getirdi bunları çocuklarımıza anlatmalıyız. Ayrıca önümüzdeki bir döneme ilişkin olumsuz istihbaratlar ve tatsız olayların yaşanabileceğine dair. Özellikle gençlerimizin dikkatli olması gerek ve duydukları her şeye inanmaması gerekmektedir. Bunları büyükler olarak çocuklarımıza bizlerin anlatması gerekmektedir. Teknoloji gelişmesiyle birlikte dünya elimizin altında ve bütün dünyayı takip edebiliyoruz. Ama yanlış yönlendirmelerden kaçınmalıyız. İlk gezi parkı olaylarında benimde kardeşim beni aradı ve orada tomalar çocukları eziyormuş lütfen dursunlar diye. Sonradan ortaya çıktı ki bunların hepsi yalan haberler. Başak bir yerde olan olayların resimlerini ve videolarını twitter’da basında yansıtılarak Türkiye’yi karıştırmaya uğraştılar. Bu yalan haberlere karşıda gençlerimizi bilinçlendirelim.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi