MHP Afşin İlçe Başkanı Taşkale:
" Türkiye'nin geleceği için bütün vatandaşlarımızı üç hilal bayrağı altında siyaset yapmaya davet ediyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, "Türkiye'nin geleceği için bütün vatandaşlarımızı üç hilal bayrağı altında siyaset yapmaya davet ediyorum,  Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları herkese sonuna kadar açıktır."dedi.

MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, 4 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatının Olağan Kongresinde tekrar adaylığını olduğunu açıkladı. Taşkale, "Bütün vatandaşlarımızı Afşin'de, Milliyetçi Hareket Partisinin çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum. "şeklinde konuştu.

MHP Afşin İlçe Teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Taşkale, "Genel merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda 4 Ocak 2015 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı Olağan Kongresini gerçekleştireceğiz. Gerçekleştireceğimiz kongremizin Afşin'imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve bütün Afşinli vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisinin altında siyaset yapmaya devam ediyorum. AK Partili, CHP'li ve diğer partili kardeşlerimize seslenmek istiyorum özellikle, Türkiye'nin geleceği için bütün vatandaşlarımızı üç hilal bayrağı altında siyaset yapmaya davet ediyorum,  Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları sonuna kadar açıktır." açıklamasında bulundu.

Üç yıldan buyana Afşin'de her zaman olumu bir muhalefetten yana olduklarını söyleyen Taşkale, "Üç yıldan buyana Afşin İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim ve bu süre içerisinde her zaman Afşin'in ve vatandaşlarımızın problemlerini çözme yönünde yapıcı muhalefet yaptık ve buna bu şekilde de devam edeceğiz. Biz mümkün olduğu kadar sesimizi, soluğumuzu Ankara'ya duyurabilirsek muhalefet olarak hizmet etmek mümkündür. Aklın yolu birdir ve insanlarımıza bir ve beraber olalım diyor ve bütün vatandaşlarımızı Afşin'de, Milliyetçi Hareket Partisinin çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum. " ifadelerini kullandı.

"4 Ocak'ta Yapılacak Kongre Şölen Havasında Geçecek"
Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatı Olağan Kongresinin şölen havasında geçeceğini belirten MHP Afşin İlçe Başkanı Taşkale, konuşmasını şöyle sonlandırdı;
"4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi öncesi Afşin'de çeşitli ziyaretlerde bulunacağım ve herkesi partimize davet edeceğim. Çünkü büyümenin ve iktidar olmanın yolu kucaklaşmakta ve birlikte hareket etmekten geçiyor. Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Kongresi şölen havası içinde geçecek. 4 Ocak 2015 tarihinde  gerçekleştireceğimiz Afşin İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi için adaylığını açıklayan kimse yok fakat aday olan kardeşlerim olursa onlara saygı duyarım. Kongremizin şölen havasında geçmesi için bizler elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz, Şölen havasında geçecek olan olağan kongremize tüm Afşinli vatandaşlarımızı davet ediyorum. Ayrıca benden başka MHP Afşin İlçe Başkanı adayı olarak adını açıklayan arkadaşlarımız olursa kendilerine şimdiden başarılar diliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır ve MHP Afşin İlçe Başkanlığına aday olacak arkadaşlarımızın en az benim kadar özverili bir şekilde Afşin'in ve vatandaşlarımızın yararı doğrultusunda bu görevi yapacaklarını inanıyorum. "
Editör: Haber Merkezi