Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi, kütüphanelerine yapılan kitap desteğinden dolayı Giresun Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.
Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Koları Kurulu Başkanı Hakan Aydemir, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun yurtdışında olmasından dolayı, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt ve Giresun Belediyesi Kitap ve Oyuncak Kumbarası'nın proje yürütücüsü Belediye Basın Yayın İşleri Şefi Ali Murat Yılmaz"ı ziyaret etti.
Başkan Kerim Aksu'ya Şube Müdürü Şenol Bilginer'in selamlarını ve teşekkürlerini iletmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Aydemir, "Giresun Belediyesi, Türk Kızılayı Kahramanmaraş şubemizin kütüphanesine kitap desteğinde bulundu. Bizler kütüphanemizin yanı sıra yardım götürdüğümüz yerlere de kitap desteği sağlıyoruz. Bu anlamda Giresun Belediyesi bizim en önemli kitap destekçimiz. Ben başta şube müdürümüz Şenol Bey olmak üzere tüm Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi adına Giresun Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Yardımcısı Kurt ise Giresun Belediyesi olarak tüm Türkiye'ye kitap desteği sağladıklarını ifade ederek, Giresun Belediyesi Kitap ve Oyuncak Kumbarası ile Giresun'un ülkenin kitap ve oyuncak merkezi olduğunu ifade etti.
Kurt daha sonra Hakan Aydemir'e Giresun'u tanıtıcı broşürler ve fındık ürünleri hediye etti
Editör: Haber Merkezi