Türkiye Kamu-Sen bünyesindeki Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube’nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube’sinin lokalinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Bayram Doğan oldu.

2003 yılından buyana Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şubesinin başkanlığını yürüten Bünyamin Özberk’in adaylığını açıklamadığı genel kurulda, oyların çoğunu alan Bayram Doğan Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanlığına seçildi.

Kongrenin tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni ededen Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bayram Doğan, “Delege arkadaşlarımız bizlere teveccühlerini gösterdiler. Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube, şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerine devam edecek. Bu süreçte 2003 yılından buyana Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanlığını yürüten ve görevi bizlere devreden değerli meslektaşımız Bünyamin Özberk ve yönetimindeki arkadaşlarımıza sendikamızın dimdik ayakta durmasını sağladıkları ve emekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geride bırakıldığına değinen Başkan Doğan, “Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Elbistan, Göksun, Ekinözü ve Nurhak Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Sendikamızın daha iyi noktalara gelebilmesi için gayretle çalışacağız. Bundan sonraki süreçte daha güçlü bir sendika için birlik ve bütünlük içerisinde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Tüm öğretmen arkadaşlarımızın sendikamızın üyesi olsun veya olmasın bütün özlük haklarını, sosyal haklarını sonuna kadar savunacağımızı bilmelerini istiyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kurumlarla ile birlikte istişarelerde bulunarak idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza yardımcı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapmış olduğumuz 6. Olağan Kongresinin Türk Eğitim-Sen Camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi